Mám dávat Actimel?

Dotaz od: Iva
Datum přidání: 29. 8. 2015

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na Váš názor ohledně užívání Actimelu. Mám 7,5 měs. ditě a od podzimu do jara trávíme vždy 14 dní na Kypru a 14 dní tady v Čechách. Bojím se, aby malý každý návrat neodstonal a podle reklamy by právě Actimel měl tomuto zabránit. Ale asi na to bude ještě maličký, že? Stále ještě kojim, takže budu doufat, že ho moje mlíčko taky ochrání. Přesto: Jaký je Váš názor? Díky

Odpověď odborníka

Hana Hutlová

Hana Hutlová

Dobrý den Ivo, pokud miminko kojíte, je podávání Actimelu zbytečné, to co by mu dal Actimel, má Vaše mlíčko v přirozené formě.
Jestli chcete pijte ho sama, ale též v přiměřené formě.
Mateřské mléko je skutečně nejlepší ochrana pro Vaše děťátko.

Přidat odpověď

Mohlo by vám pomoci

Poklady ukryté v mateřském mléce

Tou nejlepší věcí, kterou můžete svému miminku do života darovat, je kojení nejméně do ukončeného 6. měsíce věku. Mateřské mléko obsahuje všechny živiny a látky, které jsou nezbytné pro zdravý růst a vývoj. Celý článek

Potřebujete pomoci?

Přidat dotaz
Redakce Proděti.cz

Na vaše dotazy odpovídá Redakce Proděti.cz

Jsme maminky a hledáme zajímavá témata o těhotenství, dětech, výchově i vztazích. Spolupracujeme s odborníky a s maminkami, které testují a představují produkty z našeho eshopu. ZAJÍMÁ VÁS NĚCO, PTEJTE SE...

Vymýšlíme tvoření, zábavu, tipy na výlety a těší nás, když vám můžeme představit nové značky i super akce.

Bc. Hana Šalandová

Na vaše dotazy odpovídá Bc. Hana Šalandová

Jsem registrovaná zdravotní sestra s více než dvacetiletou praxí v oboru medicíny na pozici zdravotní a dětské sestry.
Jsem certifikovaná laktační poradkyně.
Jsem odbornou poradkyní švýcarské společnosti Just.
Jsem matkou 3 dětí.

www.ponarozeni.cz